Merve AYDIN - Müdür V.

:Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Branş

: Matematik

İstanbul/Maltepe de doğdu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinde okudu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Matematik bölümünden mezun oldu. 2014 yılında Şırnak/Cizre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ne atandı. Atandıktan bir hafta sonra Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Cizre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde 2 yıl Müdür yardımcılığı, 1 dönem Müdür Vekilliği ve 1 dönem Müdürlük görevinde bulundu. 2017 yılında İstanbul a atandı. Çeşitli Kız İmam Hatip Liselerinde 6 yıl Müdür Yardımcılığı ve kısa süreli Müdür Vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra 2023 agustos ayında okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atandı. Okul Müdürümüzün emekli olması sebebiyle Aralık ayı itibarıyle Müdür Vekili görevini yürütmektedir. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yapmaktadır.  Geleneksel Türk İslam Sanatlarından Ebru Sanatı ile ilgilenmektedir. 3 yıldır Ebru Sanatı eğitimi almaktadır.